Treba vam brzi keš? Nemate vremena za duge procedure i čekanja u redovima? IuteCredit BH omogućava najbrži i najlakši način do keša.

Kada pomislite na apliciranje za kredit, odmah se sjetite brojnih odlazaka u poslovnicu, papira i potvrda kao i dugih čekanja na odobrenje i isplatu. Dobra vijest je da to ne mora biti tako, naročito ako razmislite o kreditima iz druge perspektive.

Novo zaštitno lice mikrokreditnog društva IuteCredit BH je popularni pjevač Elvir Laković Laka koji je za potrebe snimanja reklamnog spota pristao dubiti na glavi. Srećom, to nije dugo trajalo, jer u IuteCreditu nema dugih procedura.

“Stojim ja tako na glavi kao i svaki dan i shvatim da je svijet iz druge perspektive, zapravo, izvanredan”, zaključio je Laka u spotu ugledavši na prozoru crvene papričice koje su zaštitini znak IuteCredita.

I zaista, svijet u kojem je moguće u jednom danu doći do potrebnog novca je zapravo izvanredan.

“Naša misija je da nadmašimo očekivanja svojih korisnika i osiguramo da njihovo iskustvo na polju ličnih finansija bude ugodno, privlačno i najbrže moguće. Naš cilj je da omogućimo jedan sasvim drugačiji način kreditiranja koji je maksimalno olakšan i prilagođen korisnicima, ali prije svega brz i siguran što je od primarne važnosti u okolnostima u kojima trenutno živimo”, izjavila je Vilma Tunjić Juzbašić, generalna direktorica IuteCredit BH.

Aplicirajte iz udobnosti svoga doma, online 24 sata dnevno

Potrebne su samo 2 minute da ispunite online aplikaciju , a to možete učiniti iz udobnosti svoga doma, 24 sata dnevno. Odgovor možete očekivati u roku od 10 minuta, dok novac na vašem računu može biti raspoloživ već istog dana.

Također, aplicirati možete i za brzu i potpuno besplatnu prvu pozajmicu u iznosu do 600 KM, sa rokom otplate do 30 dana. Pozajmica je bez dodatnih troškova, žiranata ili sudužnika, što znači da vratite onoliko koliko i uzmete.

Aplicirajte putem web stranice www.iutecredit.ba ili e-maila info@iutecredit.ba ili mobilne aplikacije MyIute.