+387 33 257 666 PON-PET 08:00 - 16:30 Viber

                                       

Iute Credit BH

IuteCredit u ponudi ima kredite bez kolaterala, koji su bazirani na ličnom prihodu, koji svojim korisnicima daje mogućost da dobiju novac u kratkom roku putem BH Pošte ili na svoj bankovni račun nakon potpisivanja ugovora o kreditu.

Transparentnost

Iute Credit BH je finansijska institucija od povjerenja, koja je započela s radom u 2019 godini. Kao i svako mikrokreditno društvo, regulirani smo od strane Agencije za bankarstvo FBiH. Poštujemo principe odgovornosti i odobravamo kredite osobama koje su u stanju da otplate iste, u skladu sa dogovorenim uvjetima.

Fleksibilnost

Krediti koje nudimo imaju rok otplate od 1 do 18 mjeseci za nove klijente i od 1 do 48 mjeseci za postojeće klijente. Iznos koji nudimo ovisi od prihoda, mjesečne rate i kredibiliteta. Ovo znači da klijent može birati koji iznos će uzeti, kada će ga plaćati i u kom iznosu.

Odgovor na aplikaciju za kredit je u roku od 5 minuta

Da bi podnijeli aplikaciju za kredit, potrebno je da ispunite zahtjev u našoj poslovnici ili na našoj internet stranici. Odgovor ćete dobiti u roku od 5 minuta.

Brz odgovor

Želimo da Vam ponudimo brzi odgovor na kreditnu aplikaciju. Više vremena je potrebno da pročitate ovu rečenicu nego što je nama potrebno da odgovorimo na Vaš zahtjev za kredit.

Uvijek dostupni

Dostupni smo 24/7. Bilo Online, na Vašem mobitelu, ili u jednoj od naših poslovnica za vrijeme radnog vremena. Ukoliko smo danas ograničeni da odgovorimo iz razloga da su naši partneri ili banke nedostupni, potrudićemo se da damo blagovremen odgovor na prvi sljedeći radni dan.

Lična je sve što Vam treba!

Manje napora za korisnika ali veća efikasnost sa naše strane. Nekoliko osnovnih informacija je sve što nam je potrebno da potvrdimo Vaš identitet i obradimo Vašu aplikaciju za kredit.