Ugodno i prijatno iskustvo koje klijenti imaju sa IuteCredit je jedan od razloga zašto je upravo ova mikrokreditna organizacija prvi izbor mnogih.

Misija IuteCredita jeste pružiti svojim klijentima izvrsno iskustvo u ličnim financijama, i pri tome premašiti očekivanja svojih klijenata.

Da bi bili što bliže svojim klijentima, IuteCredit je premjestio svoju poslovnicu u sarajevsku općinu Ilidža, u sami centar, u blizini pijace i autobuskog i tramvajskog terminala, što bliže onima kojima zatrebaju usluge ovog inovativnog fin-techa.

Priliko svečanog otvorenja, predstavnik menadžementa, Jasmin Kukuljac, je rekao: “Naša inovativna digitalna rješenja i brzina kojom našim klijentima obrađujemo zahtjeve za kredit, oduševljavaju naše klijente, a oni su razlog da budemo još bolji sa našim uslugama na tržištu“. Kukuljac je posebno istakao mladi tim koji iz dana u dan pokazuju izuzetnu energiju i zalaganje da bi svakom klijentu osigurali upravo onakav dostojanstven tretman kojim se ovaj inovatni evropski fin-tech ponosi.

IuteCredit u Bosni i Hercegovini je prije nekoliko dana obilježio svoju treću godinu poslovanja, te se izmještanje poslovnice na područje Ilidže uklopilo sa strateškim odrednicama u planovima za rast i razvoj.

Osim Ilidže, IuteCredit ima poslovnice još Novom i Istočnom Sarajevu, kao i u Zenici i Banja Luci, a prije nekoliko dana je svečano otvorena i nova poslovnica u Tuzli, što čini ukupno šest lokacija koje stoje na usluzi klijentima.

IuteCredit BiH, dio grupacije IuteCredit Europe, posluje na bh. tržištu između ostalog i sa svojim proizvodima MyIute i iutePay , a više o mogućnostima financiranja putem ove fin-tech kompanije možete naći na www.iutecredit.ba