Bez obzira na to koliko planirali svoje financijske izdatke i provodili analizu svih troškova, uvijek se mogu dogoditi nepredviđene okolnosti, koje će izazvati nedoumicu kako čim prije riješiti neočekivani problem. Oni kojima je potreban kratkoročni gotovinski zajam za neočekivani račun, hitan popravak kuće ili automobila, ili možda finansiranje iznenadnih medicinskih troškova, rješenje je IuteCredit brza pozajmica. IuteCredit poznaje se po poruci “Ne odgađajte svoje snove samo zato jer vam treba pozajmica”.

Brzu pozajmicu najčešće uzimaju klijenti koji imaju neku spontanu potrebu, poput iznenadnog putovanja, potrebe za poklonom dragoj osobi i slično. Dolazak do kredita često nije jednostavan proces. Naprotiv, osim brojne dokumentacije, uslova, i vrijeme obrade je ključan element koji kod potrošača stvara frustraciju. IuteCredit BH u paleti svojih usluga nudi i brz i efikasan način beskamatnog finansiranja za prvu pozajmicu “First for free” u iznosu do 600 KM sa rokom otplate do 30 dana. Ovaj kredit klijentu se odobrava brzo, bez kamata, bez troškova obrade kredita i bez sudužnika. Najvažnije od svega, iznos koji se posuđuje je identičan iznosu koji se vraća.

“Želimo vam pomoći da stanete na noge bez da Vam dizanje kredita postane još jedan stres s kojim ćete se morati nositi.”- poruka je ove mikrokreditne kompanije.

IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo je mikrokreditna kompanija koja pruža inovativne potrošačke kredite svojim klijentima, koja je slušajući puls i potrebe potrošača prilagodila svoje usluge sa misijom da pruži najbrže i najugodnije kreditno iskustvo. IuteCredit svojim klijentima želi dodatno olakšati dolazak do novca nakon odobrenog kredita, poslije radnog vremena kao i u danima vikenda. Po odobrenju, kredit može biti isplaćen direktno na račun klijenta ili na šalteru BH pošte, subotom i nedjeljom.

IuteCredit BH nudi i ostale vrste finansiranja u vidu gotovinskih kredita do 1,500 KM sa rokom otplate do 24 mjeseca i servis kupovine na rate pod imenom IutePay gdje klijent bira rok otplate po principu Kupi sada – plati kasnije. Više informacija o proizvodima možete pronaći na web stranici IuteCredit i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.