Misija IuteCredit BH tima je da nadmaši očekivanja svojih korisnika i osigura da njihovo iskustvo u osobnim finansijama uz IuteCredit bude udobno, privlačno i najbrže moguće.

IuteCredit je za sve svoje korisnike pripremio akcijsku ponudu za ostvarenje bonusa od 10 KM.  Sve što trebate jeste da preporučite IuteCredit prijatelju i time ostvarite bonus od 10 KM koji možete iskoristiti za smanjenje vaše naredne rate kredita.

Koliko preporuka, toliko i mjesečnih bonusa po 10 KM!

Akcijska ponuda – preporuči IuteCredit prijatelju i umanji svoju ratu kredita važi za sve postojeće IuteCredit proizvode.

Također, važno je istaći da je IuteCredit jedini kreditor u Bosni i Hercegovini koji kreditira osobe bez stalog zaposlenja putem ICBH partnerske mreže.

Ukoliko još uvijek niste postali naš korisnik, ovo je jedistvena prilika. 

Aplicirati za kredit možete 24/7, iz udobosti svog doma, putem web stranice, te za samo 5 minuta imate odobrenje vašeg kredita, a ukoliko pri tome preporučite IuteCredit prijatelju dobit ćete i bonus za smanjenje vaše rate kredita koji iznosi 10 KM. 

Za sve ostale informacije posjetite najbližu IuteCredit podružnicu ili nas kontaktirajte na broj 033 257 666 ili 033 257 667.

Prije podnošenja vašeg zahtjeva za kredit, savjetujemo vam da razmislite o svojim financijskim mogućnostima i da uvijek pružite istinite i relevantne podatke o vašem finansijskom stanju. IuteCredit je financijska institucija koja pruža finansijske usluge. Prije sklapanja ugovora pažljivo pročitajte uvjete i po potrebi se posavjetujte sa stručnjakom.