Misija IuteCredit BH tima je da nadmaši očekivanja svojih korisnika i osigura da njihovo iskustvo u osobnim finansijama uz IuteCredit bude udobno, privlačno i najbrže moguće.

IuteCredit je za sve svoje korisnike pripremio akcijsku ponudu za ostvarenje bonusa od 10 KM.  Sve što trebate jeste da preporučite IuteCredit prijatelju i time ostvarite bonus od 10 KM koji možete iskoristiti za smanjenje vaše naredne rate kredita.

Akcijska ponuda – preporuči IuteCredit prijatelju i umanji svoju ratu kredita važi za sve IuteCredit proizvode kao što su: beskamatna pozajmica, brzi keš krediti, potrošački krediti i auto krediti. 

Također, važno je istaći da je IuteCredit jedini kreditor u Bosni i Hercegovinu koji kreditira osobe bez stalog zaposlenja. Od sada pored potrošačkih kredita IuteCredit nudi i keš kredite osobama koje nemaju stalno zaposlenje. 

Ukoliko još uvijek niste postali naš korisnik, ovo je jedistvena prilika. 

Aplicirati za kredit možete 24/7, iz udobosti svog doma, putem web stranice, te za samo 10 minuta imate odobrenje vašeg kredita, a ukoliko pri tome preporučite IuteCredit prijatelju dobit ćete i bonus za smanjenje vaše rate kredita koji iznosi 10 KM. 

Za sve ostale informacije posjetite najbližu IuteCredit podružnicu ili nas kontaktirajte na broj 033 257 666.