Isplate kredita i subotom i nedjeljom, i to za 30 minuta?

Uz IuteCredit, sada može!

Klijenti su nam rekli da im je jako važno da do svoje gotovine dođu što prije, a često to nije moguće jer su banke već završile sa svojim radnim vremenom. Želimo našim klijentima što više olakšati i da što priju dođu do novca koji im je odobren kreditom, nakon radnog vremena kao i u danima vikenda.

Govorimo o poslijepodnevnim i večernjim časovima tokom radnih dana, u periodu od ponedjeljka do petka, kao i tokom subote i nedjelje.

Šta to konkretno znači za naše sadašnje i buduće klijente?

Kada se klijentu/ici odobri kredit, on/ona gotovo odmah može podići taj novac na šalterima pošta. Vrijeme rada pošta na kojima se može podići novac iz odobrenog kredita nalazi se na sljedećem linku. Ovdje bismo posebno istakli poštu u Sarajevo City Centru (SCC), čije je radno vrijeme svakim danom (i subotom i nedjeljom) od 10:00 do 21:00.

Ovo pruža više mogućnosti za naše klijente, bolje upravljanje ličnim finansijama i bolje upravljanje svojim vremenom! Svi znamo kako je zahtjevno tražiti slobodne sate da bi se izašlo s posla tokom radnog vremena. Na ovaj način naši klijenti mogu sve obaviti nakon radnog vremena, kao i subotom i nedjeljom.

Naše poslovnice su na usluzi našim klijentima svakim radnim danom do 19:00, a subotom od 09:00 do 17:00. Osim toga, jednostavno se može aplicirati online putem ispunjavanja zahtjeva na www.iutecredit.ba , što dodatno štedi vrijeme klijentu i pojednostavnjuje proces.

I zato NE ČEKAJ! Ostvari svoje planove i snove! ZA 30 MINUTA!