Približava se istek registracije Vašeg vozila koja predstavlja teret, a nekima od nas sigurno zadaje mnoge brige. Ipak, nije sve tako crno, kompletnu uslugu registracije Vašeg vozila jednostavno može riješiti u samo par poteza i jednom pravom odlukom.

Prateći potrebe i zahtjeve tržišta kreirali smo poseban proizvod koji je namijenjen za registraciju motornih vozila. Ovaj kredit je baziran na kamatnoj stopi od 0% (posto), bez skrivenih troškova i troškova obrade kredita, kako bi Vam pokušali pomoći i na ovaj način olakšati upravljanje Vašim kućnim budžetom.

Kredit za registraciju vozila IuteCredit je namjenski kredit, namijenjen isključivo za troškove registracije vozila, a sve u saradnji sa našim partnerom Autocentar BH d.o.o. Sarajevo. Registraciju na rate možete uraditi  na 3 (tri) tehnička pregleda Autocentar I to u: Novom Sarajevu, Novom Gradu i Velešićima

Obzirom da naša misija i vizija podrazumijeva nabrži i najlakši način finansiranja i uvijek prevazilazi klijentova očekivanja, kompletan proces registracije možete završiti za manje od 24 sata.

U narednom periodu za sve naše klijente koji apliciraju za registraciju motornih vozila pute naše kuće,  spremiti ćemo i posebne dodatne popuste i akcije kod naših partnera, a sve u cilju kako bi osjetili šta znači biti naš klijent.

Za sve dodatne informacije po pitanju kredita za registraciju motornog vozila možete nazvati na kontakt telefon +387 33 25 76 66.

Vidimo se uskoro sa novim vijestima, akcijama i popustima.

Vaš IuteCredit Tim.