Provjerite ponude i popuste koje Vam donosi IuteCredit za ovaj Black Friday.

U Bosni i Hercegovini, gotovo svaki IuteCredit BH partner nudi super popuste za Black Friday (29. novembar), a vi imate priliku da uz sniženu cijenu konačno nabavite dugo željeni proizvod.

Black Friday donosi popuste i ponude koje možete dobiti samo u trgovinama naših partnera, stoga obavezno posjetite: Tehnodepo, Univerzalno, Sincro i Fontele. Kako IuteCredit BH ima mnogo partnera koji nude povoljne cijene, sve smo ih okupili na jednom mjestu, klikni na linkhttp://bit.ly/2QU6jqPtako da biste bili spremni i dobro organizirani prije donošenja konačne odluke. 

Nudimo Vam i nekoliko savjeta kako biste bili spremni za najuspješniju Black Friday kupovinu.

1. Napišite listu proizvoda koje trebate kupiti

Teško je misliti o tome šta trebate kupiti kada ste već u trgovini. Stoga razmislite prije nego što Vam zatreba, uzmite papir i olovku i zapišite proizvode koji su Vam potrebni. Kad ste u trgovini, potrebno je samo odabrati proizvod, a ostalo će IuteCredit uraditi za vas.

2. Odaberite partnere koji prodaju vase željene proizvode

Na osnovu liste vaših željenih proizvoda pogledajte koji IuteCredit partneri ih prodaju. Zapamtite, veće trgovine imaju veću ponudu i više zaliha, pa time i  imate više mogućnosti, znajući da je količina uvijek ograničena na snižene proizvode i za specijalne ponude.

3. Uporedite cijene

Navedite partnere koje ste odabrali, počnite ih pratiti na njihovim društvenim mrežama ili na web stranici, jer obično nekoliko dana prije  počnu predstavljati proizvode i cijene koje će imati u ponudi. Zatim, uporedite cijene svog željenog proizvoda. Tako ćete znati gdje obaviti kupovinu i time uštedjeti na vremenu.

4. Skupi proizvodi imaju veća sniženja

Najveći popusti su na skuplje proizvode, tako da ne ciljajte na aksesoare.

Pokušajte odabrati proizvode kao što su: elektronika, bijela tehnika, telefoni, laptopi, računari ili nešto slično, što vam može uštedjeti novac i kupiti nešto što ćete dugo koristiti.

5. Finansiranje troškova

Kad je riječ o financijama, često se u ovo doba godine događa da nemamo sav potreban novac, iako imamo najbolje ponude pred sobom.

Ali ovog puta, ne morate brinuti o novcu.

IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo omogućava Vam kupovinu proizvoda do 24 rate, samo uz ličnu kartu.

Uređaj s popustom možete kupiti u nekoj od naših partnerskih trgovina koje nude IuteCredit kupovinu na rate. Apliciranje traje svega nekoliko sekundi, te ne morate brinuti ukoliko niste u mogućnosti platiti čitavu cijenu proizvoda odmah.  Također, svoju prijavu možete popuniti na našoj web stranici, klikni na link http://bit.ly/2QU6jqP . Odobrenje ćete dobiti za samo 10 minuta. Novac će biti prebačen na Vaš bankovni račun,  zatim ćete moći  izvršiti kupovinu željenog proizvoda sa sniženom cijenom.

Kupovinu na rate možete izvršiti kod IuteCredit partnera poput: Tehnodepo, Univerzalno, Sincro i Fontele ili ispuniti vašu aplikaciju u najbližoj IuteCredit podružnici ili najbližoj pošti.