+387 33 257 666 PON-PET 08:00 - 16:30 Viber

Poštovani novi korisniče

Vaš prijatelj Vas je pozvao da se pridružite IuteCredit porodici i uštedite 40 KM prilikom apliciranja za kredit

1

Aplicirajte za kredit pružanjem osnovnih podataka. Uskoro će vas kontaktirati naš tim.

2

Ostvarite popust od 40 KM odmah tokom procesa podnošenja zahtjeva za kredit. Vaš prijatelj će također od nas dobiti poklon.

3

Preuzmite aplikaciju MyIute i pratite postupak podnošenja zahtjeva za kredit.


Iznos mikrokredita

KM

Period

mjesec (i)

Lične informacije

Ime*

Prezime*

JMBG*

Datum rođenja*

Broj mobilnog telefona*

E-mail adresa

Komentar

Pažnja! IuteCredit nudi finansijske usluge. Prije podnošenja zahtjeva za kredit, savjetujemo Vam da razmislite o svojim finansijskim mogućnostima i pružite tačne i relevantne podatke o Vašem finansijskom stanju. Na primjer, za novog klijenta, iznos od 1000 KM, za period od 12 mjeseci, imat će nominalnu kamatnu stopu 136,05 KM, a efektivnu kamatnu stopu 94,29%, zatim naknadu za administriranje 0 KM i naknadu za procesuiranje 271 KM. Mjesečna rata će iznositi 117.14 KM. Proračun je približan i varira ovisno o Vašim podacima.

Više od 200,000+ ljudi preporučuje IuteCredit

Najbrži i najugodniji kreditor

Najbrže i najugodnije finansijske usluge i obročni krediti, koji zahtijevaju minimalnu papirologiju. Imamo najbolje uslove kredita s kamatnom stopom u Mikrofinansiranju bez skrivenih troškova, a uslovi kredita su nam potpuno transparentni. Naša je misija stvoriti izvanredno iskustvo u ličnim finansijama premašivši očekivanja kupaca.

Brzo odgovaramo

Znamo da klijenti prije svega cijene brzinu i udobnost. Za kredit se možete prijaviti u bilo kojem trenutku putem interneta ili putem MyIute aplikacije. Samo pošaljite svoje lične podatke, a mi ćemo učiniti ostalo. Odgovor na zahtjev za kredit stiže najkasnije 10 minuta nakon podnošenja zahtjeva. Nakon našeg pozitivnog odgovora potpište svoj ugovor u roku od sat vremena i dobijate odmah gotovinu.

MyIute App inovativno iskustvo

Uštedite vrijeme i novac. Mobilna aplikacija MyIute nudi mogućnost korištenja naših usluga i primanje prilagođenih ponuda sigurno, jednostavno, na daljinu. Ostvarite dodatnih 10% popusta na proviziju, apliciranjem za kredit putem mobilne aplikacije.