UNIVERZALNO.com online shop je nastao kao ideja dugogodišnjeg uspješnog poslovanja. Univerzalno.com ima dugu tradiciju i odlične reference kada je u pitanju poslovanje sa tehnikom i mobilnim telefonima. Na tržištu uspješno poslujemo, razvijamo se i kontinuirano inoviramo već 10 godina.

Da bi išli u korak sa vremenom, samim modernim načinom poslovanja, kao i novim trendovima u društvu, odlučili smo se za našu Internet prodavnicu koja nosi naziv UNIVERZALNO.com! Kao što govori i samo ime, da je to naša Internet prodavnica, sa kojom imamo viziju da proširimo krug kupaca, olakšamo kupovinu našim postojećim kupcima, kao i to da dajemo kvalitetne informacije o samoj mobilnoj telefoniji i svijetu gedžeta u čemu se možemo pohvaliti da smo regionalni lideri! Nadamo se da će te Vi prepoznati naš trud i znanje koje naš tim svakodnevno ulaže da bi Vama ponudili što modernije gedžete po najboljim cijenama na tržištu!

UNIVERZALNO.com u svom prodajnom asortimanu također ima i pored mobilnih telefona i dodatne opreme, odličnu ponudu ostalih sjajnih gedžeta kao što su mp3 uređaji, navigacije, kamere, laptopi, kao i drugu interesantnu tehniku najboljih svjetskih brendova, po zaista nevjerovatnim cjenama! Dakle, tu smo za Vas! Možete nas pronaći na našoj već poznatoj adresi, kao i na našoj novoj Internet prodavnici koja će Vam prije svega ponuditi mogućnost kupovine najnovijih originalnih modela kada su u pitanju mobilni telefoni i to po odličnim cijenama!

Lokacije naših poslovnica pogledajte na Kontakt stranici.

https://www.univerzalno.com