Sinmax d.o.o. je kompanija osnovana 2019 godine kao nasljednik Sinkro maloprodajne i veleprodajne mreže.
Bavimo se proizvodnjom, distribucijom i izvozom proizvoda namjenjenih za opremanje enterijera. U to spadaju: pločasti i tapacirani namještaj, dekoracije, kućni tekstil, tepisi, te kupatilski namještaj.
Osnovna snaga preduzeća je naš kolektiv koji čine kompetentni i stručni ljudi sa izuzetnim znanjima i vještinama u oblastima u kojima djeluju.
Ponosni smo i na eksterne saradnike u koje spadaju: dizajneri, arhitekti, modelari, konstruktori, eksperti za uređenje enterijera, tapetari, krojači, šivači, marketinški eksperti i ekonomi, koji sa stalno uposlenim čine tim čija sinergija zadovoljava sve potrebe naših kupaca.
Također smo ponosni na naše poslovne partnere, prije svega domaće ino kupce koji svojim povjerenjem iz dana u dan daju dodatnu snagu i motiv za napredovanje.
Naši dobavljači su dio naše porodice, a osim domaćih kompanija čiji kvalitet i profesionalnost su na zavidnom nivou, tu su i najpoznatiji evropski brendovi, od kojih izdvajamo Cotta Collection AG – najvećeg evropskog proizvođaća namještaja.
Cotta sa sjedištem u Lihtenštajnu, čiji smo ekskluzivni zastupnik postali u januaru 2020 godine, ima ukupno 18 fabrika u Njemačkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji i Bosni i Hercegovini.
Sinkro, tržišni lider u proizvodnji tapaciranog namještaja u Bosni i Hercegovini, je član grupacije od septembra 2018 godine.
Kompanija Sinmax d.o.o. tržišno djeluje u četiri sektora i to: proizvodnja, veleprodaja, maloprodaja i izvoz.
Sjedište kompanije se nalazi na Vilsonovom šetalištu na adresi Zmaja od Bosne 13, a proizvodnja, maloprodaja i veleprodaja u Hrasnici na adresi Put Famosa 38.

https://www.facebook.com/SinmaxNamjestaj/
https://www.instagram.com/sinmaxnamjestaj/

Naslovna

https://www.facebook.com/SinmaxNamjestaj/